Červen 2015

A je to tady... KONEC legrace, začíná náboženství

/pro Vaši informaci/

Čeští muslimové vyzvali Čechy: Odstěhujte se z České republiky, když se vám nelíbí islám. Co na to Mistr Jan Hus? ,,Stůj v pravdě Kristově!“ Je to 600 let od jeho upálení 1415 – 2015. A místo toho: Islamizace českých dětí. Jako výskledek náboženské vlažnosti a lhostejnosti.

  1. Již je oficiálně podporovaná iniciativa v základních školách s názvem: Islám a české děti,, Formou přednášek a diskusí o islámu se mají děti českých rodičů, tedy i děti z křesťanských rodin seznamovat ve školách s tímto náboženstvím a životním stylem a kulturou. Má se tímto projektem dětem přiblížit islám jako mírná (tedy mírová) orientální kultura budoucnosti. Holčičky si v nedělní besídce budou vyprávět, jak si zkoušely šárí šátky.
    Muslimové ovšem nezůstali jen u této plíživé islamizaci budoucí generace Husova národa. Stát se muslimem je vlastně snadné. Stačí odříkat veřejně před jedním svědkem jednu větu, nebo ji poslat na internetu.
  2. Stránky islámistů totiž dnes verbují české děti a odborníci jsou zděšeni.
    Především rodiče jsou šokováni, když jejich dcera přijde v šátku a syn zvolá. že je ode dneška muslimem. Na webové stránce začíná takový nábor větou: ,,Jste-li nezletilí, můžete konvertovat v tajnosti, pokud se bojíte, že by vám rodiče za to ublížili“ V tajnosti lze přijmout boha Allaha podle šesti jednoduchých pokynů a islám se stane tvoji vírou. Ve tmě tajnosti vzniká temná budoucnost tohoto vyznání. Představitelé Islámu v ČR se od toho distancují, považují to za nějakou hru, recesi, nevhodný projev nějakých horlivců. Tyto stránky naleznete také snadno: sharia4czechia.com.
  3. Odborníci v oboru pedagogiky, náboženství, právníci a experti na extremismus hodnotí tuto iniciativu jako protiprávní jednání, a navíc iniciativu, která je pro tyto děti a jejich rodiče nebezpečná. Benjamin Kuras, překladatel a znalec zákona šaria se k tomu vyjádřil takto:
    ,,Konvertovat k islámu nezletilého se rovná ohrožení jeho života. Člověk jednou konvertovaný na islám podle zákona šaria podléhá trestu smrti, jestliže se pak někdy v budoucnosti od islámu odkloní.“ Ano, dívky nezletilé, zlákané barevným šátkem na hlavě své kamarádky se stávají vyhlédnutými nevěstami muslimských mužů a pokud se k islámu rozhodne chlapec, je již počítáno s konverzí u jeho sestry a matky, protože jako ženy jsou mu již dle zákona šaria podřízeny. Rodiče a rodiny konvertujících dětí se stanou sledovanou skupinou, na kterou již budou dohlížet členové místní muslimské obce. Bude sledováno jejich soukromí a pokud rodiče se postaví proti konverzi, mohou být vydíráni hrozbou, tak jako se to běžně děje již v evropských zemích.
  4. Není to planý poplach, jde o reálný, již probíhající jev, o kterém se ještě moc nehovoří. Rodiče by si měli dát tu práci a upozornit děti a jejich kamarády, že konverzí k islámu vstupují do otroctví a možnosti zabití. Různé výbory rodičů by měly na to upozornit další rodiče, učitele, vychovatele a ředitele škol. Sledujte, jaké programy děti sledují. Křesťanští rodiče mají tu výhodu a výsadu, že mohou své děti vést k Pánu Ježíši Kristu a k znovuzrození. Zapojte se preventivně do hnutí, které žádá v Evropě, aby se postavil islám, jako zločin proti lidstvu, mimo zákon. Zdůrazňovat umírněnost islámu je stejně tak pošetilé, jako pokyny k hašení ohně naftou.
  5. Zapojte se do přímluv, modliteb a do celkové evangelizace, do které zahrnete i jiné příslušníky národů, včetně muslimů v České republice. Především se zaměřte na Romy (cikány) protože se na ně muslimové ze strategických důvodů v ČR zaměří, a tím urychlí islamizaci. Dobře vědí, že Romové, kteří jsou ve Francii, Španělsku a Portugalsku v živých křesťanských sborech, jsou pro muslimské komunity naopak pohromou. Křesťanští cikáni evangelizují úspěšně muslimy i v Alžírsku. Úspěšnost jejich misie je dána podobností mentality a rodinného stylu. Moraváci a Češi, probuďte se.

Václav Lamr

Od roku 2012 působí v ČR misijní iniciativa islámistů pod názvem sharia4czechia - nebo: ,,Víra pro Česko“ s cílem šířit islám v ČR a zavést v České republice zákon šaria.


Slavnost Božího Těla

se letos koná v pátek 5.6.2015 s obvyklým pořadem:

Pouť ke cti Sv. Petra a Pavla

se koná v neděli, 28. června 2015

Srdečně Vás zveme!